Första semesterdagen!

Idag är det officiellt första semesterdagen här hemma. Men det känns ju som om Tobias har haft semester ett bra tag redan, men det är nog bara för att man inte är van vid att ha honom hemma.

I morse stack Tobias och Alfons ut till stugan där kalaset ska hållas på lördag, för att hjälpa till med diverse saker. Jag och Meja bestämde oss för att stanna hemma efter en snabb koll på vädret som är kallt och mulet. När det åkte så bäddade vi ner oss under duntäcket i dubbelsängen och sov i två timmar. Det är mys!
Nu sitter Meja och äter lunch, på egen hand. Makaroner och korvstroganoff. Det får mamma inte mata, det ska hon pilla i sig själv. :) Hon är riktigt duktig och får i sig en hel del.

När pojkarna kommer hem i eftermiddag ska vi åka till Djurparken och leka med Alfons dagisbästis med familj. Alfons har längtat så efter honom så det var tur Tobias sprang på hans pappa på filmstallet igår eftermiddag så nummer blev bytta. Efteråt är vi bjudna hem till dom, och det ska bli trevligt.

Helgen har varit bra. I lördags morse lämnade vi barnen hos farmor innan vi åkte till Skara för att se på V75. Det var riktigt kul, men nästa år ska vi fasiken ha med oss stolar. På kvällen grillade vi och drack en del alkohol här hemma. Tack vare spelet Alias fick vi hysteriskt många skratt.
Det var tänkt en utgång här i Falköping med då plantis har gått ner sig rejält så drog vi till Skövde istället. Lite sent påtänkt dock, men det blev bra. Väl hemma i Falköping runt 03 somnade vi snabbt.
Igår hämtade vi barnen vid lunch och tog sedan en riktigt lugn dag hemma. Det var skönt.

Nu ska jag fixa med en överraskning till Tobias som fyller 25 på torsdag! <3

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Vad ska jag baka för smarrigt i veckan? Kika in på bloggen och hjälp mig välja! :)



tack på förhand!

2010-07-26 @ 17:11:56
URL: http://ingridsinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0