Måndagen

Dagen blev inte riktigt som planerat, men den har inte varit lika ångestfylld och panikfylld som igår vilket är skönt.
När Alfons och Meja skulle sova middag valde jag att vila också, tyvärr sov jag lite för länge så jag missade att umgås med Tobias innan han fick dra till jobbet för fackmöte vid 16 tiden. Men som tur var så hade Malin hört av sig när jag vilade och vi bestämde oss för att ta med barnen upp till djurparken. Där spenderade vi ett par timmar och det märktes att det var skönt för Alfons att springa av sig lite.

Väl hemma blev det lite stressigt eftersom klockan hade dragit iväg, och Mejas blöja hade läckage. Så det var två ledsna och hungriga barn och en hungrig hund som gnällde lite. Men jag lyckades att hålla tålamodet under kontroll och allt löste sig bra. Meja strulade lite vid läggningen, men nu har båda barnen somnat och jag skulle behöva plugga men orken finns inte. Jag själv har inte hunnit äta, så jag väntar på att Tobias ska komma hem med en salladsrulle till mig. Och så får jag kramas lite innan han drar iväg till jobbet.

Imorgon hoppas jag på en riktigt bra dag och det bästa av allt är att Tobias inte behöver vara på jobbet förrän 22!

Fel sida!

Idag vaknade jag på helt fel sida, jag vaknade av att Alfons satt i Mejas säng och fyllde den med saker. Stackars Meja var helt hysterisk. Hur sjutton ska vi få honom att sluta med dessa dumheter?! Ska det behöva bli så att vi har vårat sovrum i Mejas rum och hon får ta vårat? Då är han tvungen att gå igenom vårat rum för att komma till henne. Fast å andra sidan är den ju ungen smygexpert á la skräckfilm!

Idag ska jag i alla fall ringa till bvc och höra mig för ang Alfons matrutiner och det här med uttökat på dagis.

Nu skriker mina ungar efter frukost så det är väl bäst att fixa det innan det är dags att åka mot dagis.

Små steg åt rätt håll

Ångesten och panikattackerna har kommit krypande idag. Men skillnanden idag har varit att jag har pratat med nära och kära om det och jag måste erkänna att det hjälper. Nu känns allt bättre, och jag tror nog att jag ska kunna sova utan problem.

Imorgon ska jag försöka ta tag i att ringa till vårdcentralen och få en tid hos en läkare. Det kan låta lite, men för mig är det ett oerhört stort steg och det är svårt att överkomma sin rädsla att be om hjälp.

Nu är det dags att ta ut Solo för sista kissen och sedan lägga sig. I natt är det tomt, maken jobbar. Men Solo får hålla mig sällskap.

Godnatt!

Morsdag!

Idag blev jag väckt utav barnen och maken som kom med frukost på sängen till mig. Har sagt ifrån att jag inte ville ha någon sak på morsdag utan jag uppskattar hellre en fin gest, och detta var verkligen en fin gest.

Tobias har tagit med barnen och Solo ut och jag har kikat runt lite här på internet. Nu däremot ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo. I eftermiddag ska vi hälsa på barnens farmor. Ikväll börjar Tobias jobba klockan 18, och jag hoppas att barnen somnar i tid för jag behöver verkligen lägga ett par timmar på mikrobiologin om jag ska ha en liten chans att klara tentan.

Hoppas du får en fin dag! Och grattis till alla fantastiska mammor på morsdag!

Är det ens möjligt?!

Vi har funderat på att skaffa ny lägenhet, men det verkar vara helt omöjligt att hitta en lika stor lägenhet som denna till ett bra pris. Vi är ju inte direkt gjorda av pengar.
Nu har vi börjat komma fram till att vi ska bo kvar här och göra om lite. Jag har redan hittat en massa idéer om hur jag vill ha det, men det jag funderar på är om det ens är möjligt att ha ett städat och fint hem som småbarnsfamilj?
Det ska vara praktiskt men ändå snyggt och mysigt.

Sovrummet står näst på tur till att få ny färg på väggarna och då försvinner det beige och ersätts med vitt. En tavla ska jag göra till vardagsrummet. Den kommer bli så läcker!

Rilancio - Nystart

Här hemma kör vi en nystart efter att ha haft ett och ett halvt år som inte varit bra. Det har varit riktigt dåligt och det har varit nära en seperation flera gånger. Men nu har vi en nystart, allt det gamla och negativa har vi dragit ett streck över och vi kommunicerar nu bättre än någonsin. I och med denna nystart kände jag att jag ville lämna den gamla bloggen bakom mig också. Nu är det nystart överallt i mitt liv, och det känns fantastiskt.


Namnet på bloggen är rilancio, nystart på italienska. Snart pryder en italiensk mening min kropp i form av en ny tatuering.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0