Dåligt jobbat Malin!!

Är lite arg på mig själv idag. I söndags så föll jag ur GI-rutinen och motionsrutinen när min huvudvärk kom och jag fick sitta hela dagen på akuten. Har inte ätit jättefel och inte gjort några rejäla utsvägningar, men det irriterar mig ändå. Imorgon är det jag som återgår till promenaden på berget och GI-mat. Så är det! Och när flytten är avklarad är det jag som flyttar in på gymmet, kosta vad det kosta vill, jag ska ner i vikt! Är så fruktansvärt less på att väga så som jag gör. Nu är det dags för förändring! Jag mår ju ändå mycket bättre utav GI-maten, det är bara planeringen som inte passar mig.

Alfons var på sitt sämsta humör idag när jag hämtade på dagis, så jag blev slagen och skallad. Har tröttnat för länge sedan, men vi vet ju inte vad vi ska göra. Imorgon har vi BVC som tur är så då ska jag prata med henne.
Jag fick honom i alla fall att somna UTAN napp idag! Jag hoppas det sitter i, för han har inga nappar kvar. Efter att han bråkade hela dagen igår åkte hans nappar i soporna, nu är det dags för den killen att inse att han är stor. Jag tror att nappen spelar stor roll i hans humör.

Vi skulle ju möta Malin vid nya lägenheten, men eftersom Alfons verkligen behövde sin vila så ändrade vi det och åker dit när Tobias har slutat istället.

Kommentarer
Postat av: m a j a n

Sv: Jo, en lugn promenad skulle nog inte skada. Men jag behöver komma ut och träffa lite folk och det kanske inte är det mest optimala. Men nu börjar vi må bättre i alla fall så snart är vi i full gång igen :)

2010-09-16 @ 22:29:16
URL: http://majan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0